Dobrý den, partnera mít nemusí máme 1 šneka 3 roky a na podzim měl mladé:-) 25ks doted ještě 9ks daruji nepodchytila jsem vajíčka ty bych byla schopna zlikvidovat ale vylezly už malé ulitky,,,nemůžu nikde udat,,,
Dobrý den, včera nám šnek snesl 11 vajíček (od února je sám), je možné, že snese ještě další vajíčka v blízké době, nebo zase až po spáření? díky za odpověď Olča
Dobrý den, také bych se chtěla zeptat. :) Mám 2 šneky už rok a pořád nemůžu přijít na to, proč nemají mláďátka :) Mohl by jste mi někdo poradit jak na to? :) děkuju za odpověd :)
Dobrý den, partnera mít nemusí máme 1 šneka 3 roky a na podzim měl mladé:-) 25ks doted ještě 9ks daruji nepodchytila jsem vajíčka ty bych byla schopna zlikvidovat ale vylezly už malé ulitky,,,nemůžu nikde udat,,,
Moji šneci to samé. Jablko jen tak ochutnali ale jinak jim moc nejede.Žijí též pouze na okurce.Podestýlku měním podle potřeby.Jelikož mám větší akvárium, měním tak cca jednou za dva měsíce.
Mám dva africké šneky, jeden má ulitu v pohodě a druhému popraskává a žerou oba stejnou stravu a už vůbec ne citrusy. Nechápu to. Rajčata jim sice dávám a mají je rádi, ale jeden je v pořádku a druhý ne, tak to asi rajčetem nebude.
Rada pro všehny jestli si pořizujete šneka afrického tak to pořadně zvažte protože my máme 4.šneky africké a jeden má velkou ulitu jako decimetr a něco a jak vám vyrostou tak hrozně žerou a je to slyšet dejte si pozor na nedovřené terárium my jme je chytaly i s omítkou podestýlka by měla být rašelina nebo kokosobá podestýlka rozhodně ne hobliny nebo piliny(vysuší mu to tělo) šneky máme asi 2 a půl roku a ještě se nerozmnožili u šneků se sice nerozlišuje pohlaví při rozmnožování ale k rozmnožování jsou potřeba dva hodně jim chutnají piškoty ale nesmítejim jich dávat hodně asi tak2 za týden.